İŞ İLANI DETAYI

Sertel Grup Lojistik A.Ş1993 yılında kurulmuş, yurtiçi ve yurt dışı lojistik ve taşımacılık sektöründe iş ortaklarının güveniyle sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yerini almıştır.Köklü geçmişine yakışır, sektörde fark ve değer yaratan, rakiplerinin örnek aldığı, hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek müşteri talep ve beklentilerini en üst seviyede karşılayan, insana doğaya ve yasalara saygılı bir şirket olma misyonu ile büyümeye devam etmekteyiz.Bu çerçevede Denizli Merkez de görev yapacak Aşçı arayışımız bulunmaktadır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeAnalitik Düşünebilme, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeTercihen Gastronomi - Aşçılık Lisans- Meslek Yüksek Okulu veya Aşçılık Meslek Lisesi mezunu,Daha önce benzer pozisyonda en az 3 yıl deneyimli,Misafir memnuniyetini ön planda tutan,Gıda güvenliği HACCP uygulamaları konusunda deneyimli ve Hijyen belgesine sahip,Prosedürlere ve talimatlara uyan,Marka değerini doğru şekilde temsil edebilen,Kişisel temizliğine ve hijyen kurallarına önem veren, insan ilişkileri kuvvetli, ekip çalışmasına yatkın,Problem çözme ve takip yeteneği gelişmiş,Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,İşini severek yapan,Güler yüzlü


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Merkezefendi
Pozisyon : Aşçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Aşçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli, Edmeg Merkezefendi veya Edmeg Denizli Aşçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder