İŞ İLANI DETAYI

Öğlen Yemeği Hazırlığı: Öğle yemeklerinin hazırlanması ve pişirilmesi, sıcak servis yapılması bulaşıkların toplanması.Genel Temizlik: Ofis içerisindeki genel temizlik işlerinin yürütülmesi, masa, sandalye, zemin, mutfak ve tuvaletlerin düzenli olarak temizlenmesi ve hijyen standartlarının korunması.Çay ve Kahve Servisi: Ofis içerisinde çalışan personel ve ziyaretçilere çay ve kahve servisi yapılması, ikramların düzenlenmesi.Malzeme Yönetimi: Çay, kahve, temizlik malzemeleri ihtiyaçlarının stoklarının takip edilmesi, gerekli siparişlerin verilmesi ve malzemelerin düzenli olarak temin edilmesi.ÇAMER ISITMA VE SOĞUTMA MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED adına küçük sanayide ısıtma ve soğutma malzemeleri alanında faaliyet gösteren firmada Aşçı- Ofis Hizmetleri Personeli ihtiyacımız vardırBu konuda ihtiyacı olan kişiler 0553 198 18 10 no'lu telefon numarısnı arayarak başvuru yapabilirler.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeTecrübe: Benzer bir pozisyonda en az 2 yıl deneyim.Mutfak Becerisi: Yemek pişirme konusunda bilgi ve deneyim.İletişim Yeteneği: İletişim becerileri gelişmiş, takım içinde uyumlu çalışabilen.Sorumluluk Sahibi: Görevlerini zamanında ve titizlikle yerine getirebilen, sorumluluk sahibi.Esneklik: Değişen ihtiyaçlara hızlı bir şekilde uyum sağlayabilen.Hijyen Standartları: Temizlik ve hijyen konularına önem veren, hijyen konusunda bilgi sahibi.Dikkat ve Detay Odaklılık: Detaylara önem veren, düzenli ve titiz çalışma prensibine sahip.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Kadın
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İSMETPAŞA MH. KÜÇÜK SANAYİ 25.SK. NO:7/2 ÇANAKKALE ÇANAKKALE MERKEZ ÇANAKKALE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇANAKKALE MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ayşenur Ayan Ünvan : Telefon : 905531981810 E-posta : aysenur.ayn99@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çanakkale
Pozisyon : Aşçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905531981810
aysenur.ayn99@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder