İŞ İLANI DETAYI

Firmamızda çalıştırılmak üzere personel aranmaktadır.Çalışma Saatleri: 08:00-16.00/ 16.00-24:00 ve 24:00-08:00 arasındadır.6 gün çalışma vardırİzin günü hafta 1 gündür ve cumartesi veya pazar günüdür.Servis vardırOsmangazi,Nilüfer,Yıldırım ve Gürsu ilçelerine servis vardır.Çalışma yeri Hasanağa Organize Sanayi Bölgesidir.


Tercihen Türk ve Dünya mutfağında deneyimi olan, Sıcak ve soğuk üretim başta olmak üzere tüm ürün gruplarının üretimlerinde tercihen tecrübeli,Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, Toplu yemek sektörünün herhangi bir pozisyonunda olmak isteyen,Eğitime ve gelişime açık.İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.”


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 30- -45 (1.05.1994 - 3.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Hasanağa, Organize Sanayi, 16225 Organize Sanayi Bölgesi/Nilüfer/Bursa NİLÜFER BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : NİLÜFER , OSMANGAZİ , YILDIRIM , GÜRSU İrtibat Bilgileri : İsim : İbrahim Durmuş Ünvan : Telefon : 905497969266 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Nilüfer
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905497969266

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Aşçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg NİLÜFER veya Edmeg Bursa Aşçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Bursa İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder