İŞ İLANI DETAYI

İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakasında bulunan yürüyen merdiven ve asansör servis ağımızdaki ünitelerde arıza, bakım, revizyon, departmanlarında görev yapacak, Anadolu ve Avrupa yakasında çalışmak üzere YÜRÜYEN MERDİVEN VE ASANSÖR ARIZA BAKIM, REVİZYON, USTA VE YARDIMCILARI arıyoruz.


Tercihen Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okullarının Elektrik, Elektronik, Makine, Asansör, Elektromekanik Taşıyıcılar ve Raylı Sistemler bölümlerinden mezun Asansör ve yürüyen merdiven sektöründe minimum 2 yıl tecrübeli veya Mesleki Yeterlilik Sertifikası olan Askerliğini tamamlamış Ehliyeti olan ve aktif olarak araç kullanabilen Müşteri memnuniyeti odaklı İletişim yeteneği yüksek, kariyer gelişimine açık İş sağlığı ve güvenliği kurallarına uygun davranacak Ekip çalışmasına yatkın


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Esenler
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Beta İnşaat Mühendislik Asansör Mak San ve Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Esenler veya Edmeg İstanbul Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.