İŞ İLANI DETAYI

Muğla ilinde görevli olacak; Asansör ve Yürüyen Merdivenler için, kendi içimizden yetiştireceğimiz sektörel bilgi ve tecrübe sahibi olacak “Bakım Arıza ve Onarım Teknisyeni” arıyoruzŞirket müdürüne raporlanacak bu görev; Ünitelerin periyodik bakımlarını gerçekleştirmek ve oluşan arızalara müdahale etmek, kaliteli hizmet, detaycı teknik yaklaşım, disiplinli çalışma ve açık iletişim ile müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktan sorumlu olacakİş tanımı haricinde portföye ünite kazandırma için belirlenmiş hedefler Detaylar işveren ile görüşülecektir, görüşme öncesi CV'ler ilan detayında bulunan e-mail adresine iletilmelidir.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıAranan Yeterlilikler; Minimum Meslek Lisesi, tercihen Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun Asansör, Elektromekanik Taşıyıcılar, Elektrik, Elektronik veya Endüstriyel OtomasyonKalite ve güvenlik anlamında yönetmelik prosedürlerini ve ilkelerini öğrenip, uygulayacak B sınıfı veya üzeri sürücü belge sahibiÜnitelerin performansından ve güvenliğinden sorumlu olacakMüşterinin servis kalitesinden memnun olmasını sağlayacakMüşteri odaklı, iş birliğine yatkın ve problem çözme gelişimine açıkÖğrenmeye ve kariyer gelişimine açık, iletişim yetenekleri ile öne çıkabilen, güçlü iletişim ile proaktif davranabilecekNot: Çalışma saatleri hafta içi 08:30 / 17:30'dur. Resmi tatil, bayram tatillerinde çalışanlar kendi aralarında plan ile nöbetleşe çalışma programı ayarlar. 4 ay deneme süresi olacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 18- -28 (27.06.2006 - 29.05.1996 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MUSLİHİTTİN MAH.MEHMET ZEKAİ ÖZBEK SOKAK. B BLOK NO: 46/A MENTEŞE MUĞLA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : MUĞLA MERKEZ , MENTEŞE İrtibat Bilgileri : Ad Soyad : Ali MEYDAN Ünvan : ŞİRKET MÜDÜRÜ Telefon : 905497495254 E-posta : ali.meydan@onin.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Portföye ünite kazandırma için belirlenmiş hedeflere ulaşılması sonucu prim/ikramiye

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905497495254
ali.meydan@onin.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder