İŞ İLANI DETAYI

İşletme içinde ve üretim faaliyetlerinde doğrudan veya dolaylı olarak rol alan tüm makine, teçhizat, cihaz, aparat vbKaynak işlerini yapmak.-İhtiyaç duyulan malzemeleri bölüm amirine bildirmek.-Bakım bölümünde bulunan arıza kayıt defterine arızaları işlemek.


-Tercihen ambalaj sektöründe deneyimli,-En az 5 yıl tecrübeli,-Elektrik Ark Kaynağı ve Oksi-Asetilen Kaynağı olan Mesleki Yeterlilik Sertifikalarından birine sahip,-Elektrik kaynağı yapabilen,-Vardiyalı çalışabilecek. Elektrikli Kaynak Bakım elemanı arayışımız vardır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Silivri
Pozisyon : Kaynakçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Kaynakçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Silivri veya Edmeg İstanbul Kaynakçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.