İŞ İLANI DETAYI

Elektrik Dağıtım Şebekesi- Arıza Onarım ekibimize katılmak üzere dinamik ve tecrübeli Arıza Teknikeri/Teknisyeni arayışımız bulunmaktadırArıza Teknikeri / Teknisyeni olarak, Alçak ve Orta Gerilim elektrik dağıtım şebekesinde meydana gelen arızaların tespit ve onarımı için saha çalışmalarında bulunulacak, vardiya düzenine bağlı olarak belirli aralıklarla planlı şebeke bakımları gerçekleştirilecektirİş Tanımı: Elektrik dağıtım şebekesinde meydana gelen arızaların hızlı bir şekilde tespiti ve onarılmasıArıza iş emirlerine bağlı kayıtların uygun süre, malzeme ve ekip bilgisi girilerek kapatılmasıVardiya/Şebeke amiri tarafından oluşturulan planlı şebeke bakımı iş emirleri doğrultusunda gerekli envanter değişim ve/veya onarımının gerçekleştirilmesi.


Elektrik Teknikerliği/Teknisyenliği bölümlerinden mezun, Elektrik Dağıtım Şebekeleri OG-AG sistem işletme ve saha uygulama bilgisine sahip, Tercihen EKAT belgesi olan, Geçmişte vardiya amirliği, açma-kesme operatörlüğü veya arıza onarım tecrübesi olan, B Sınıfı sürücü belgesi olan ve aktif araç kullanabilen, Tercihen C Sınıfı sürücü belgesi ve SRC belgesi olan, Nevşehir ilinde ikamet eden/ edebilecek olan.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Nevşehir
Pozisyon : Teknisyen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Nevşehir Mrc Arge Enerji Mühendisliği Kontrol ve Test Hiz A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Nevşehir Geneli İş İlanları