İŞ İLANI DETAYI

Makina imalatı yapan firmamızda ,20-45 yaş aralığındaErkekEn az ilkokul mezunuArgon Kaynakçısı Tığ Kaynakçısı mesleğindeKaynak ve montaj işini yapacak personel alınacaktır.Yemek varServis vardırServis güzergahı dışında kalan ikametgah için yol ücreti verilecektir.Çalışma gün ve saatlerimiz Hafta içi: 08:30 - 18:00 Montaj ve acil işler dışında hafta sonu tatil.


İmalatta çalışmış tecrübeli Argon kaynağı bilen,Kaynak tesfiyesinden anlayan,Şehir dışı seyahat engeli olmayan,Sorumluluk duygusu yüksekTakım arkadaşlarına uyum sağlayabilecekÜcret görüşmede belirlenecek olup ilana başvuracak adayların öncesinde telefonla arayıp randevu almaları gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -45 (17.10.2004 - 18.09.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TUZLA MAH. 1266 NOLU SOK N:55/1 AADAPAZARI ADAPAZARI SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SAKARYA MERKEZ , FERİZLİ , SÖĞÜTLÜ , ADAPAZARI , ERENLER , ARİFİYE , SERDİVAN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Halil İbrahim YILMAZ Ünvan : Makina Mühendisi Telefon : 905050715589 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemekhane Desteği, Servis Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : DİNİ BAYRAM İKRAMİYELERİ En Az Ücret : 30000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 40000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Adapazarı
Pozisyon : Kaynakçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905050715589

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kaynakçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg Adapazarı veya Edmeg Sakarya Kaynakçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder