İŞ İLANI DETAYI

Gıda Makinası imalatı üzerine faaliyet gösteren firmamızın üretim departmanının kaynak bölümünde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun ‘Argon Kaynakçısı’ arayışımız bulunmaktadır.çalışma şekli hafta içi olup hafta sonrarı çalışma ve vardiya yokturBuca-Üçyol-Torbalıya servis vardır.


Tercihen Endüstri Meslek Lisesi veya Meslek Yüksekokulu ilgili bölümlerinden mezun,· Tercihen Kaynakçı sertifikasına sahip,· Tercihen makine imalatında tecrübeli, Argon kaynağında en az 5 yıl tecrübeli,· Argon kaynağında kullanılan makine, malzeme ve sarf malzemelerini verimli bir şekilde kullanan,· Teknik resim okumasını bilen,· Kumpas, metre, gönye vb. teknik ölçüm aletlerini kullanabilen, Askerliğini tamamlamış adaylar,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Torbalı
Pozisyon : Kaynakçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Kaynakçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Torbalı veya Edmeg İzmir Kaynakçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder