İŞ İLANI DETAYI

Üretmekte olduğumuz Paslanmaz ürünleri çatıp montajını, Argon Kaynağını ve taşlamasını yapacaktır, gerekli durumlarda LAZER KAYNAK kullandırılacak.


En az 5 yıl deneyime sahip Tercihen meslek lisesi mezunu Teknik resim okumasını bilen Mesleki Yeterlilik belgesine sahip Kaynak imalat ve montaj hakkında bilgi sahibi İşinde titiz ve işine Sadık İş yerimiz Beylikdüzü Birlik Sanayi Sitesinde olup, Beylikdüzü-Avcılar-Esenyurt- Büyükçekmece bölgesinden başvurular değerlendirmeye alınacaktır.Esenyurt-E5 -Beylikdüzü Migros güzergahında servisimiz mevcuttur. Çalışma saatleri: Pazartesi- Cuma 08:30-18:00 - Cumartesi -Pazar Çalışmalar FAZLA Mesai çalışmasına girer, fazla mesailer tam ödenir.Çalışma saatlerimiz hafta içi 08:30-18:00dir, Cumartesi-Pazar Tatil olup esnek çalışma saatleri yatkın olmalı


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BİRLİK SANAYİ SİTESİ 5.CADDE NO:40 BEYLİKDÜZÜ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BÜYÜKÇEKMECE , AVCILAR , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : KÜBRA ELMACI Ünvan : 0549 401 90 53 Telefon : 902127065054 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beylikdüzü
Pozisyon : Kaynakçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902127065054

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kaynakçı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Beylikdüzü veya Edmeg İstanbul Kaynakçı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.