İŞ İLANI DETAYI

TÜVTÜRK ARAÇ MUAYENE İSTASYONUMeslek liselerinin Makine Bölümü/Programı, Motor Bölümü/Programı, Tesviye Bölümü/Programı, Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı, Makine Teknolojisi Alanı, Makine Teknolojisi Bölümü/Programı, Metal İşleri Bölümü/Programı, Elektrik Bölümü/Programı, Elektronik Bölümü/Programı, Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı, Metal Teknolojisi Alanı, Otomotiv Bölümü/Programı nden mezun veya ;Meslek Yüksek Okullarının Makine Bölümü, Motor Bölümü, Motor Teknolojileri , Mekatronik Bölümü, Otomotiv Bölümü, Otomotiv Teknolojisi Bölümü, Elektrik Bölümü, Elektronik Bölümü, Elektrik - Elektronik Bölümü, Elektronik Teknolojisi Bölümü, Elektronik ve Otomasyon Bölümü, Endüstriyel Elektronik Bölümü, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Bölümü, Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar Bölümü, Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü, Teknik Programlar Bölümü Otomotiv Programı, Teknik Programlar Bölümü Makine Programı, Teknik Programlar Bölümü Mekatronik Bölümünden mezun ;Araç muayene teknisyenleri istihdam edilecektir.


İş TecrübesiBaşvuru şartlarımız ;B sınıfı ehliyete sahip, C,D veya E sınıfı ehliyete sahip olmak tercih sebebidirAskerliğini tamamlamış,Sungurlu ilçesinde ikamet edebilecek,Başvuruların Sungurlu araç muayene istasyonuna şahsen yapılması gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KEMİKLİ DER MH. ANKARA SAFALTI ANKARA SAMSUN CD. NO:10 SUNGURLU SUNGURLU ÇORUM / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SUNGURLU İrtibat Bilgileri : İsim : isa mert Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çorum
İlçe : Sungurlu
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Çorum COŞKUNLAR TAŞIT MUAY.İST.YAP. VE İLT.A.Ş. İletişim numarası

Edmeg üzerinden Çorum ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Çorum, Edmeg SUNGURLU gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Çorum ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Çorum İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Çorum Geneli İş İlanları