İŞ İLANI DETAYI

Besyo, spor akademisi İlgili bölümlerden mezun ya da Antrenörlük sertifikası olan, iletişimi iyi, üyelerle bire bir ilgilenebilecekHem yetiştirilmek üzere hem de tecrübeli bay bayan takım arkadaşları arıyoruz.Yetişkin ve çocuklara kendi alanında özel dersler ve stüdyo/grup dersleri vermek, çalışmalarında yardımcı olmak,Üyelerin tesis kurallarına uygun davranmasını sağlamak ve gerektiğinde uyarmak,Üyelerin taleplerine ve sağlık durumlarına uygun egzersiz programları hazırlamak,Üyelerin gelişimini takip etmek,Antrenörlüğünü yaptığı alanda/salonda tüm sorumluluğu üstlenmek,Fitness antrenörü için üyelerin yağ, kas ölçümünü yaparak uygun fitness aktivitelerini belirlemek,Kendisine verilecek diğer görevleri yerine getirmek.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeEsnek çalışma saatlerine uygun,İletişim ve hizmet odaklılık yetkinliklerine sahip,Diksiyonu düzgün, güler yüzlü ve dış görünüşüne özen gösteren,Sözlü ve yazılı iletişim becerileri güçlü, insan ilişkilerinde başarılı,Sorumluluk bilincine sahip ve takım çalışmasına yatkın,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya tecil ettirmiş,Tercihen İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 22- -35 (15.04.2002 - 26.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 22- -40 (15.04.2002 - 26.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAVAKLI MAH. KAVAKLI CAD. KAVAKLI KONAKLARI A BLOK NO: 42 A İÇ KAPI NO: 7 BEYLİKDÜZÜ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BÜYÜKÇEKMECE , AVCILAR , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ İrtibat Bilgileri : İsim : Firüzan Sağduyu Ünvan : grup danışmanı Telefon : 905497987573 E-posta : bwtr81@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B [Deneyim: 2(Yıl)] Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemekhane Desteği, Yemek Ücreti Desteği En Çok Ücret : 22000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Büyükçekmece
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905497987573
bwtr81@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Antrenör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BÜYÜKÇEKMECE veya Edmeg İstanbul Antrenör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.