İŞ İLANI DETAYI

Antalya Konyaaltı da yaşıyoruzSabah 09:00 akşam 17:00 a kadar okulda olan 10 yaş çocuğumu okula bırakıp,  akşam çıkışta alabilecek ve 2 yaşındaki çocuğumla akşam ben işten gelene kadar ilgilenebilecek, gelişiminde katkısı olan oyunlar oynayacak, sorumluluk sahibi, sigara kullanmayan, yatılı çalışabilecek, Bebek - Çocuk Bakıcısı arıyoruzLütfen gerçekten çalışmak isteyen, mesai kavramı olan , mesai saatlerinde telefonla ilgilenmeyen adaylar iletişime geçebilir.Sizi tanıtan kısa bir ön yazı ile başvuru yaparsanız sevinirim.


Birden Fazla Çocukla İlgilenebilmeliEtkinlikler ve Oyunlar BilmeliEv Ödevlerine Yardım EdebilmeliHafif Ev Temizliği YapabilmeliÖzbakımını YapabilmeliAlt değiştirme vs.Seyahat Engeli OlmamalıSigara KullanmamalıYemek Hazırlayabilmeli


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Bakıcı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!