İŞ İLANI DETAYI

Ankara Çankaya Yukarı Öveçler de haftanın 5 günü saat 9.30-18.00 çalışabilecek, Cumartesi- Pazar tatil 23-33 yaş arasında genç, enerjik, en az 1 yıl çalışabilecek, 3 yaşındaki çocuğumla gelişiminde katkısı olan oyunlar oynayacak, sevecen, çocuk bakımı konusunda tecrübeli, şefkatli, İngilizce konuşabilmeli, İngilizce öğretebilmeli, tercihen yabancı uyruklu olmalı, etkinlikler ve oyunlar bilmeli vbKriterlere sahip Bebek - Çocuk Bakıcısı arıyoruzÇocuk gelişimi, anasınıfı öğretmeni vb eğitimi almış başvurulara öncelik tanınır.Not: Ev işi talebimiz olmayıp sadece çocuğumuzla ilgilenecek, ofiste yanımdaki oyun odasında etkinlikler yaptırıp kaliteli vakit geçirecek birini arıyoruz.Lütfen kriterlerimize dikkat ederek başvuru yapın.


Çocuk Gelişimi Eğitimi OlmalıEtkinlikler ve Oyunlar BilmeliGün içinde Dışarı Çıkıp Dolaştıracakİngilizce KonuşabilmeliÖzbakımını YapabilmeliAlt değiştirme vs.Sigara KullanmamalıYemek Hazırlayabilmeli


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Bakıcı
Cinsiyet : Bay veya Bayan

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!