İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Anaokulu ÖğretmeniŞirket Adı: ANAŞEHİR OKULLARIANAŞEHİR OKULLARI olarak, çocuklarımızın eğitim ve öğretim hayatlarının en önemli aşamalarından biri olan anaokulu döneminde onlara rehberlik edecek, enerjik, yaratıcı ve deneyimli bir Anaokulu Öğretmeni arıyoruz.Görevler:- Çocukların bireysel ve grup etkinliklerine liderlik etmek- Çocukların sosyal, duygusal ve akademik gelişimlerini desteklemek- Ebeveynlerle düzenli iletişim kurmak ve çocukların gelişimleri hakkında geri bildirim sağlamak- Güvenli, temiz ve teşvik edici bir öğrenme ortamı sağlamak- Çocukların ilgi alanlarını ve yeteneklerini belirlemek ve bu alanlarda onları desteklemek


- Üniversitelerin Okul Öncesi Öğretmenliği veya Çocuk Gelişimi bölümlerinden mezun- Tercihen 2 yıl ve üzeri anaokulu öğretmenliği deneyimi- Çocuklarla çalışmayı seven ve onlarla iyi iletişim kurabilen- Yaratıcı ve yenilikçi öğretim tekniklerine hakim- Sabırlı, anlayışlı ve pozitif bir tutuma sahip- Ekip çalışmasına yatkın ve liderlik becerilerine sahipANAŞEHİR OKULLARI olarak, çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alabilmeleri için gerekli tüm kaynakları sağlamaktayız. Eğer siz de çocukların hayatlarında pozitif bir etki yaratmak istiyorsanız ve yukarıdaki niteliklere sahipseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul ANAŞEHİR OKULLARI İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!