İŞ İLANI DETAYI

Dimari Eğitim ve Danışmanlık HizL.T.D ştOlarak, çocukların hayatlarında önemli bir rol oynayacak, onları geleceğe hazırlayacak bir Anaokulu Öğretmeni arıyoruzGörevler: - Çocukların sosyal, duygusal ve akademik gelişimlerini desteklemek - Eğitim programlarını ve aktivitelerini planlamak ve uygulamak - Çocukların ilgi ve yeteneklerine uygun öğrenme ortamları oluşturmak - Ebeveynlerle düzenli olarak iletişim kurmak ve çocukların gelişimleri hakkında geri bildirim sağlamak - Çocukların sağlık ve güvenliklerini sağlamak Dimari Eğitim ve Danışmanlık HizL.T.D ştOlarak, çocukların eğitimine değer katmak ve onları geleceğe hazırlamak için sizin gibi değerli öğretmenlere ihtiyaç duyuyoruzEğer siz de çocukların hayatlarında pozitif bir etki yaratmak istiyorsanız, bu iş tam size göre olabilirBaşvurularınızı bekliyoruz.


Üniversitelerin Okul Öncesi Öğretmenliği veya Çocuk Gelişimi bölümünden mezun Alanında en az 1 yıl deneyim sahibi Çocuklarla çalışmayı seven ve onlarla iyi iletişim kurabilen Yaratıcı ve yenilikçi öğretim tekniklerine hakim Sabırlı, anlayışlı ve çocukların ihtiyaçlarını karşılayabilecek Ekip çalışmasına yatkın,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Gaziosmanpaşa
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Dimari Eğitim ve Dan Hiz Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Öğretmen iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Gaziosmanpaşa veya Edmeg İstanbul Öğretmen gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.