İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Anaokulu Müdür YardımcısıEğitim sektöründe liderliğimizi sürdürmek ve çocuklarımıza en iyi hizmeti sunmak için Anaokulu Müdür Yardımcısı pozisyonunda çalışacak bir takım arkadaşı arıyoruz.


2024-2025 öğretim yılı içerisinde görevlendirilmek üzere Anaokulu Müdür Yardımcısı alınacaktır.- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Okul Öncesi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi vb.- Anaokulu veya ilkokul düzeyinde en az 3 yıl yöneticilik deneyimi- Eğitim teknolojileri konusunda bilgi ve deneyim- İletişim becerileri güçlü, liderlik vasıfları olan- Çocuklarla çalışmayı seven, onların eğitim ve gelişimlerine katkıda bulunacak yenilikçi ve yaratıcı projeler üretebilen- Eğitim programları ve müfredatları konusunda bilgi sahibi- Ekip çalışmasına yatkın, organizasyon ve koordinasyon becerisi yüksekGörevler:- Anaokulu müdürüne destek olmak- Eğitim programlarının uygulanmasını ve geliştirilmesini sağlamak- Öğretmenlerle işbirliği içinde çalışmak ve onları yönlendirmek- Velilerle etkili bir iletişim kurmak ve onları bilgilendirmek- Okulun düzenli işleyişini sağlamak ve geliştirmek


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kütahya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Kütahya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kütahya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kütahya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder