İŞ İLANI DETAYI

Hasta için ameliyat öncesi prosedürleri denetlemek,İşlem gününden bir gün önce ameliyat ve işlem tiplerini gözden geçirmek,Hasta ve hasta yakınlarına prosedürleri açıklamak,Tüm uygulama ve işlemleri etik kurallar doğrultusunda gerçekleştirmek,Ameliyathanede hasta güvenliğine yönelik gerekli önlemlerin alınmasını sağlamak,İşlem öncesi cerrahi ekipmanları sterilize etmek, düzenlemek ve kullanılacak tüm ekipmanların ameliyathanede hazır bulunduğundan emin olmak,Diğer cerrahi ekip üyelerinin, maske, eldiven ve steril önlük giymelerine yardımcı olmak,Hastanın anesteziden uyanana kadar durumunu takip etmek,Hasta için hangi malzeme ve ilaçların kullanıldığını gösteren masraf formunu doldurmak ve ilgili birime iletmek,Hastaya ilgili uzmanın talebi doğrultusunda pansuman ve sargı uygulamak,Ameliyat sonrası malzemeleri temizlemek, sterilize etmek ve sayımlarını gerçekleştirmek,Ameliyathane ekipmanlarının bakım ve muhafazasını sağlamak,Ekipmanlarda tespit edilen bozuklukları ilgili hemşire veya birime bildirmek.


ÖZEL GÜLTEPE AVİCENNA Hastanesinde görevlendirilmek üzere ;  Sağlık Meslek Lisesi ya da üniversitelerin  HEMŞİRELİK Bölümünden mezun, Etik, hasta odaklı, dinamik bir çalışma ortamında kariyer hedefleyen, Kişisel ve mesleki gelişimine önem veren, Ekip çalışmasına yatkın, Eğitime ve gelişime açık,  güler yüzlü, En az 2 yıl Ameliyathane deneyimli,deneyimsiz


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.