İŞ İLANI DETAYI

Kaşüstü Mahallesinde faaliyet gösteren Yükselen Gıda unvanlı firmada istihdam edilmek üzere; tercihen 45 yaş altı, en az B sınıfı ehliyet sahibi, çalışmaya engel herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan personel alımı yapılacaktır.Depo görevlisi, sevkiyat görevlisi ve dağıtım personeli pozisyonlarında personel alınacaktır.Görüşmeler ve diğer tüm ayrıntılar için 0 537 456 06 75 numaralı telefondan Kemal GÜLMEZ ile yapılabilir.İnternet üzerinden ilana başvuracak adayların ilana başvuru yaptıktan sonra ilandaki iletişim bilgilerinden işverenle iletişime geçmesi gerekmektedir.


Depo görevlisi, sevkiyat görevlisi ve dağıtım personeli pozisyonlarında personel alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek -4025.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAŞÜSTÜ MAH. SİTE SOK. NO: 30BB YOMRA TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ARSİN , TRABZON MERKEZ , YOMRA , ORTAHİSAR İrtibat Bilgileri : İsim : Kemal GÜLMEZ Ünvan : İşveren Telefon : 905374560675 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
İlçe : Arsin
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905374560675

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Trabzon ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Trabzon, Edmeg ARSİN veya Edmeg Trabzon Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Trabzon ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Trabzon İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder