İŞ İLANI DETAYI

TRAKTÖR ÜRETİMİ alanında faaliyet gösteren firmamız için,22-35 yaş aralığında, forklift ehliyeti olan, En az Ortaöğretim mezunu,Erkek,Yemek var, Servis var.Akyazı, Geyve,Sakarya Merkez,Söğütlü,Adapazarı,Erenler,Arifiye,Serdivan Çalışma gün ve saatlerimiz:Hafta İçi 08:00-18:00İlana başvuran adaylar Başak Traktör-Arifiye Firması güvenlik biriminden başvuru yapmalıdır.


Alanında myk sertifikası, meslek lisesi veya myo mezunu olmakDepo alanında tecrübesi olanMerkezde oturan adaylarımız öncelikli olmak üzereYöneticisinin bilgisi dahilinde günlük üretim operasyon programını gerçekleştirmek,Forklift ehliyeti olan ve Aktif forklift kullana bilen22-35 yaş aralığında erkek çalışma arkadaşı aramaktayız.Başvuru adresimiz Başak Traktör güvenlik merkezimizdir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 22- -45 (12.07.2002 - 13.06.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HANLI SAKARYA MAH.SATSO CAD. SANKO İŞ MAKİNELERİ SİT. A APT. NO. 33/Z1 ARİFİYE SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : SAKARYA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Murat Bey Ünvan : Telefon : 902642958300 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902642958300

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder