İŞ İLANI DETAYI

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren Baggi Tekstil İthalat ve İhracat firmamızda görevlendirilmek üzere;En az bir yıl iş tecrübesine sahip,B sınıfı ehliyeti olan,Aktif araç kullanabilen,Bilgisayar kullanımına hakim,Askerlik görevini yerine getirmiş,Depolarımızda kayıt ve taşıma işlemleri yapabilecek personel alınacaktır.Başvurular basvuru@baggi.com.tr adresinden alınacaktır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıEn az lise mezunu.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Manisa
İlçe : Turgutlu
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Manisa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Manisa, Edmeg TURGUTLU veya Edmeg Manisa Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Manisa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder