İŞ İLANI DETAYI

Gelen ürünleri depolamak ve depo içinde düzenli bir şekilde yerleştirmekMüşteri siparişlerine göre ürünleri paketlemek ve hazırlamakPaketlenen ürünleri sevkiyat için uygun şekilde etiketlemek ve hazırlamakSevkiyat operasyonlarını yönetmek ve zamanında teslimatın sağlanmasını koordine etmekDepo envanterini düzenli olarak kontrol etmek ve raporlamakDepo düzeni ve temizliğini korumak, güvenlik standartlarına uymakPaketleme ve sevkiyat süreçlerinde verimliliği artırmak için sürekli iyileştirme önerileri sunmakDepo ekip üyeleriyle işbirliği içinde çalışarak, departman hedeflerine ulaşmak. - NİTELİKLER - Kendini geliştirmeye ve yüksek kalite standartlarında çalışmaya istekli Tercihen Forklift Operatör belgesine sahip Takım çalışmasına yatkın Verimli iş takibi yapabilecek Gerektiğinde fazla mesai yapabilecek Konya'da ikamet eden Kadınhanı, Ladik, Tepekent, Ilgın, Merkez Erkek adaylar için; Askerlik hizmetini tamamlamış GÖRÜŞMELER YÜZ YÜZE YAPILACAKTIR.


+905331558708


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BÜYÜKKAYACIK OSB MAH 421 SK. NO:1/1 SELÇUKLU KONYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKŞEHİR , BEYŞEHİR , BOZKIR , CİHANBEYLİ , ÇUMRA , DOĞANHİSAR , EREĞLİ/KONYA , HADİM , ILGIN , KADINHANI , KARAPINAR , KULU , SARAYÖNÜ , SEYDİŞEHİR , YUNAK , AKÖREN , ALTINEKİN , DEREBUCAK , HÜYÜK , KARATAY , MERAM , SELÇUKLU , TAŞKENT , AHIRLI , ÇELTİK , DERBENT , EMİRGAZİ , GÜNEYSINIR , HALKAPINAR , TUZLUKÇU , YALIHÜYÜK , KONYA/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 905331558708 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Konya
İlçe : Akşehir
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905331558708

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Konya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Konya, Edmeg AKŞEHİR veya Edmeg Konya Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Konya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Konya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder