İŞ İLANI DETAYI

Kocaeli-Gebze’de bulunan firmamızda görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip Ambar Depo Görevlisi arayışımız bulunmaktadır.ARANAN NİTELİKLER Üniversite mezunu veya Önlisans mezunu,Ms Office programlarına hâkim,Tercihen 2 yıl deneyimli,Problem çözme, planlama, iş takip yeteneğine sahip,İnsan ilişkileri güçlü, sorumluluk sahibi, ekip çalışmasına yatkın,Analitik yönü kuvvetli, çözüm ve sonuç odaklı,Özgüven ve sorumluluk sahibi,Yoğun ve esnek çalışma saatlerine uygun çalışabilecek, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamışİŞ TANIMIAmbardaki malzemelerinin sayımı, rafların ve açık sahaların düzenli tutulması,Şantiyeler arası transferlerin-atölyeler arasındaki malzeme transferleri işlemlerinin uygun şekilde gerçekleştirilmesinin sağlanması,Ambarlardaki mevcut makina-ekipman, demirbaşların bakımlı ve çalışır halde bulunmasının sağlanması,Ambara malzeme giriş ve çıkış işlemleri takibi,Sevkiyat kurallarına uygun olarak, mal ve hizmet çıkışının sağlanması,Depo mal giriş ve çıkışlarının sistemde yapılması, takip edilip raporlanması,Depo stoklarının yıl sonu ve ara sayımlarını gerçekleştirilmesi, analiz edilmesi ve takibinin yapılması,Tedarikçilerden gelen malzemelerin uygun şekilde teslim alınması, depolama işleminin yapılması.


Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeUygun adaylar CV lerini mseyran@sarilar.com.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BARIŞ MAHALLESİ GÜNEY YANYOL CADDESİ NO:334-336 GEBZE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , MALTEPE , TUZLA , GEBZE , DARICA , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Melis S. Ünvan : İK Telefon : 905330513483 E-posta : mseyran@sarilar.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gebze
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905330513483
mseyran@sarilar.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Gebze veya Edmeg Kocaeli Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder