İŞ İLANI DETAYI

Üretimden gelen sevk planına göre sevkiyatın organize edilmesi Sevk planında oluşabilecek olası sapma durumunda, Üretim Sorumlusunu bilgilendirmek.Sevkiyatı yapılacak ürünlerin irsaliyelerinin hazırlanmasıDışarıya verilen işçiliklerin takibi ile malzemenin kontrol edilip teslim tesellüm tutanağı ile teslim edilmesi Sevkiyata yönelik kasa, akıllı paletlerin sistem kaydının oluşturulması ve mevcut durumlarının takibinin yapılması Üretiminden malzeme istek fişi ile gelen ihtiyaçları onaylandıktan sonra fişin bir nüshası ile birlikte malzemenin üretime verilmesi Bölümü ile ilgili işlerin geliştirilmesine yönelik önerilerde bulunmakSorumlu olduğu alanda temizlik ve düzeni sağlamakEsas sorumlu olduğu fonksiyonlar dışında amirinin vermiş olduğu görevleri eksiksiz yerine getirmekSevkiyat birimi içerisinde oluşan atıkların tanımlanmış olan kutulara koymakİş kazalarının en aza indirgenmesini sağlamak, işin ergonomik düzeyde geliştirilmesini sağlamakÇevre ile ilgili gerekliliklerin sağlanmasını, geliştirilmesini sağlamakAtıkların yönetimi konusunda gerekli çalışmaların yürütülmesi, geliştirilmesine katkıda bulunmakÇevre, İSG ve Kalite Yönetim Sisteminin kurulması, sürdürülmesi ve geliştirmesi faaliyetlerine katkı sağlamakİş sağlığı ve güvenliğine uygun tedbirleri uygulamak, geliştirmek ve devamlılığını sağlamakŞ.Ç.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeSürekli gelişmeye ve araştırmaya açık olmalıdır. Sorumluluk alabilmelidir. Planlı, programlı ve düzenli olmalıdır. Koordinasyon yapabilmelidir. Karar verebilmelidir. Dinamik ve istekli olmalıdır. Teknik bilgi seviyesi uygun olmalıdır. Hijyen Belgesi olmalıdır. Vardiyalı çalışabilmelidir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 25- -49 (30.04.1999 - 4.04.1975 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AOSB MAH. 10041 SK. SARAÇOGLU NO:12 MERKEZ KÖYÜ/ MERKEZ BUCAGI ÇİĞLİ İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARŞIYAKA , MENEMEN , ÇİĞLİ , BAYRAKLI İrtibat Bilgileri : İsim : Fulya Değerli Ünvan : İşe Alım Yöneticisi Telefon : 905300421116 E-posta : enginaryemekhr@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Karşıyaka
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905300421116
enginaryemekhr@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg KARŞIYAKA veya Edmeg İzmir Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İzmir İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder