İŞ İLANI DETAYI

Balçova’da bulunan Selway Outlet Yalı Spor Mağazamız için depo görevlisi ilan talebimiz bulunmaktadırDepo Görevlisi İş TanımıPerakende satış sürecinde mağaza depo düzeninin sağlanmasına ve ürünlerin mağaza deposuna tam, doğru ve eksiksiz olarak kabul edilmesinden sorumludurDepo düzenini sağlarGelen ürünlerin kontrol eder ve sayarak teslim alır.Hatalı veya eksik gelen ürünleri tespit eder ve ilgili bölüm ve/veya kişilere bildirir.Depo içi malzeme ve ihtiyaçları veya depolama süreçleri ile ilgili eksik ve/veya hatalı gördüğü her türlü durumu tespit eder, yöneticisine zamanında bilgi verir.Mağaza işçi sağlığı ve iş güvenliği kurallarına uyar.Ş.Ç


Spor giyim sektörüne ve spora ilgi duyan,Pozitif, güler yüzlü, enerjisi yüksek,Dış görünüşüne, kişisel bakımına özen gösteren,Tercihen askerlik görevini tamamlamış Erkek adaylar için


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -50 (24.04.2006 - 26.03.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DONANMACI MAH. CEMAL GÜRSEL CAD. NO:228/A KARŞIYAKA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BALÇOVA , NARLIDERE , BAYRAKLI İrtibat Bilgileri : İsim : ALİ CANLI Ünvan : Telefon : 905330247488 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Balçova
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905330247488

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg BALÇOVA veya Edmeg İzmir Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İzmir İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder