İŞ İLANI DETAYI

DEPO SORUMLUSU:The Hunger Cafe & Brasserie bünyesindeki Ataşehir de bulunan şubelerimizde değerlendirilmek üzere Depo Sorumlusu olarak çalışacak ekip arkadaşları aramaktayız.· Restoran deposundaki ürün, demirbaş ve sarf malzemelerin stoğundan ve güvenliğinden sorumlu olabilecek,· Sorumlu olduğu deponun düzenini sağlayabilen,· Ürün, Mal kabul, iade, irsaliye kontrol işlemlerini prosedürlere uygun olarak yapabilecek,· Minimum lise mezunu,·Tedarikçilerden gelen ürünlerin ve malzemelerin sayımı, kabulü, sipariş kontrolü vetakibini yapabilecek,· Sisteme fatura giriş çıkış işlemi yapabilecek ekip arkadaşları aramaktayız.



Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BARBAROS AHLAT SOK.ZİYLAN WATER GARDEN İSTANBUL SİTESİ A BL İSTANBUL ATAŞEHİR ATAŞEHİR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KADIKÖY , KARTAL , ÜSKÜDAR , ÜMRANİYE , MALTEPE , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY İrtibat Bilgileri Ad Soyad : OĞUZHAN ARDA Ünvan : İK Sorumlusu Telefon : 905331571503 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ataşehir
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905331571503

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ataşehir veya Edmeg İstanbul Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.