İŞ İLANI DETAYI

Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Eğitim Kurumları şirketimizde, depo sorumlusu olarak çalışacak personel aranıyor. - Depo düzenini sağlamak ve sürekliliğini kontrol etmek,- Gelen ve giden ürünlerin kayıtlarını tutmak,- Depo içi malzeme hareketlerini takip etmek ve raporlamak,- Depo içerisindeki ürünlerin düzenli bir şekilde yerleştirilmesini sağlamak,- Depo içerisindeki ürünlerin envanter kontrolünü yapmak,- Depo içerisindeki ürünlerin sayımını yapmak ve raporlamak.- Tercihen Merter, Güngören, Bahçelievler, Şirinevler, Bakırköy, Bağcılar bölgesinde ikamet eden,- Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyimli,- İletişim becerileri güçlü, takım çalışmasına yatkın,- Analitik düşünme yeteneğine sahip,- Planlama ve organizasyon becerisi yüksek,- Askerlik hizmetini tamamlamış erkek adaylar için.


Fiziki Ve Bedensel YeterlilikHAFTANIN 6 İŞ GÜNÜ -09:00 - 18:00 SAATLERİ İŞİN BİLİNMESİ DURUMUNA GÖRE ÜCRET SKALASI DEĞİŞMEKTEDİR. MAAŞ +YEMEKAVRUPA YAKASI


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 23- -50 (4.10.2001 - 5.09.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MEHMET NESİH ÖZMEN MAHALLE CEVİZ SOKAK NO:12/A GÜNGÖREN / İSTANBUL GÜNGÖREN İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri Ad Soyad : GÜLBEDEN HANIM Ünvan : Telefon : 905357279329 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Güngören
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905357279329

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Güngören veya Edmeg İstanbul Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.