İŞ İLANI DETAYI

Görev ve Sorumluluklar; Fabrikaya gelen malzemeleri teslim alırMiktarlarını kontrol ederSayımlarını yaparTeslim aldığı ürünlerin kaydını yaparKaldırma ve taşıma ekipmanlarını kullanarak mal ve eşyayı emniyetli bir şekilde indirme, bindirme ve istifleme işini yürütürPlanlanan üretim için malzemeleri hazırlarİlgili bölümlere teslim ederİlgili program üzerinden depo stok girişlerini ve çıkışlarını gerçekleştirirGelen ve depoda bulunan malzemenin düzenini sağlarDepoyu talimatlara uygun, düzenli ve temiz tutmakla yükümlüdür Kalite Kontrol Sorumlusu tarafından verilen red-kabul kriterlerine göre ürünü teslim alırSatın Alma Uzmanı tarafından verilen sevkiyat listesine göre sevkiyatı yapılacak olan malzemeleri hazırlar, teslim ederDepoya personel harici girilmesine engel olurKayıt yapılmayan hiçbir ürünün depo çıkışını gerçekleştirmezYönetimin belirlemiş olduğu zamanlarda depo stok sayımını yaparSevk işlemlerinde ön hazırlıkları yaparSevk işlemlerinde gerekli evrak düzenlemesi sağlarYükleme alanında İSG düzenini sağlarAraçların yükleme işlemlerini tamamlarSevk için imzalı evrakları alıp sevk işlemlerini sonuçlandırır.


Fiziki Ve Bedensel YeterlilikDepo Personeli? Ehliyeti bulunan ve aktif araç kullanabilen? Bilgisayar bilgisi bulunan? Deneyimli-Deneyimsiz


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -35 (30.09.2006 - 5.09.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İHSANİYE MAH. İHSANİYE İSTANBUL CAD. İGA ATÖLYE BLOK NO:15 EYÜP İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : EYÜP , GAZİOSMANPAŞA , ARNAVUTKÖY , SULTANGAZİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Seda Çalışır Ünvan : Telefon : 905521447077 E-posta : seda.calisir@satera.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : 3. ay itibari ile sendikaya üye olursa; Evliyse Aile Yardımı 2000 TL Bekarsa Sosyal Yardım 2000 TL Üretim Hedefi/Devamlılık Primi 3000 TL İkramiye 1400 TL En Az Ücret : 17003 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Eyüpsultan
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905521447077
seda.calisir@satera.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Eyüpsultan veya Edmeg İstanbul Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.