İŞ İLANI DETAYI

Halı ve yer döşemesi toptan ve perakende ticareti yapan firmamızda bulunan depomuzda, Araçlara ürün yükleme ve boşaltmaişinde görevlendirilecek, depo yükleme elemanı alınacaktır18 yaşını aşmış ve bedensel bir engeli bulunmayan eleman aranmaktadır.Firmamız Hafta içi: 08:00 - 18:30 saatleri arası, Cumartesi: saat 08:00 - 15:00 saatleri arası çalışmaktadırPazar günleri tatildir.Çalışma koşulları: Maaş + sigorta + yemek olarak sunulmaktadır.İşe başlayacak personelde iş sorumluluğu ve iş devamlılığı kesin şarttır.


Halı ve yer döşemesi toptan ve perakende ticareti yapan firmamızda bulunan depomuzda, Araçlara ürün yükleme ve boşaltmaişinde görevlendirilecek, depo yükleme elemanı


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Gaziosmanpaşa
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Gaziosmanpaşa veya Edmeg İstanbul Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.