İŞ İLANI DETAYI

Depoya gelen malların kabulü, sevk, yükleme ve yerleştirme işlemlerinin yapılması,E-ticaret depo süreçlerinde ürün toplama, paketleme işlemlerinin yapılması,El terminaline gelen iş emirlerinin günlük olarak gerçekleştirilmesi,Depo düzeninin ve koordinasyonunun sağlanması.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeDepoya gelen malların kabulü, sevk, yükleme ve yerleştirme işlemlerinin yapılması,E-ticaret depo süreçlerinde ürün toplama, paketleme işlemlerinin yapılması,El terminaline gelen iş emirlerinin günlük olarak gerçekleştirilmesi,Depo düzeninin ve koordinasyonunun sağlanması.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ETİLER MAH. CENGİZ TOPEL CD. LE MERİDİEN PLAZA NO:39/1 BEŞİKTAŞ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : İk Sorumlusu Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul OLKA SPOR MALZEMELERİ TİCARET AŞ İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!