İŞ İLANI DETAYI

Otomobil yedek parça satışı yapan bir firmayızİş yerimizde kargo vb ile gelen otomobil yedek parçalarını depoya yerleştirmek, raflarda tertip ve düzeni sağlamak, raflardan istendiğinde satış tezgahına getirmek, ihtiyaca göre servis hizmeti ile tamirhanelere, kargo firmalarına, köy garajı, otogar vbYerlere siparişleri götürmek için B sınıfı ehliyete sahip tercihen SRC belgesine sahip eleman aranmaktadırİşyeri ve depoların temizliği, tertip düzeninin muhafazası işin gereklerine dahildirAskerlik hizmetini yapmış, erkek elemanlar tercih edilecektirKişinini kendini geliştirmesi ile zamanla satış elemanı olması gelecekteki beklentimizdir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıDikkatli olmak, titiz ve düzenli olmak, işe üşenmeyen karakterde, iş niteliği gereği fiziki yeterliliğe sahip, gelen kargoları takip edebilecek, çıkan ürünleri eksiksiz çıkışını yapabilecek niteliklere sahip, takım- ekip çalışmasına uygun olmalıdır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Isparta
İlçe : Isparta Merkez
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Isparta ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Isparta, Edmeg Isparta Merkez veya Edmeg Isparta Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Isparta ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder