İŞ İLANI DETAYI

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Eskişehir şubesinde çalıştırılmak üzere DEPO DESTEK PERSONELİ alınacaktırÇalışma saatleri 08:30-18:00 olup pazar günü tatildirServis bulunmamaktadır.İŞKUR sistemi üzerinden başvurusunu yapan adaylardan uygun olan kişilerle iletişime geçilecektir, şahsen başvuru kabul edilmemektedir.


ULAŞTIRMA HİZMETLERİDepo girişi olan ürünlerin sayım ve kontrollerini yapmak,Gelen ürünlerin koliden çıkarılması, taşınması, aktarılması ve istiflenmesi aşamalarını gerçekleştirmek,Depoda bulunan hasarlı ya da SKT yaklaşmış-geçmiş ürünleri tespit edip gerekli birime raporlamak,Depo içinde ürün ayrıştırma, kutulama, kolileme işlerini yapmak,Sevk olacak ürünleri depo lokasyonlarından sürece uygun şekilde toplamak ve sevkiyat alanına taşımak, İade ürünleri kontrol etmek,Depo ve çalışma alanlarının temizlik ve düzenini sağlamak, İlgili birim sorumlularının verdiği talimatları tam ve zamanında yerine getirmek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -40 (18.09.1999 - 20.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HOŞNUDİYE MAHALLESİ İSKENDER SOK. NO:5 ESKİŞEHİR MERKEZ ESKİŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇİFTELER , ESKİŞEHİR MERKEZ , MAHMUDİYE , MİHALIÇÇIK , SARICAKAYA , SEYİTGAZİ , SİVRİHİSAR , ALPU , BEYLİKOVA , İNÖNÜ , GÜNYÜZÜ , HAN , MİHALGAZİ , ODUNPAZARI , TEPEBAŞI İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Pınar Hanım Ünvan : Telefon : 902229991998 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902229991998

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder