İŞ İLANI DETAYI

BAŞVURACAK ADAYLARIN İŞKUR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN TALEBE BAŞVURDUKTAN SONRA İŞVEREN FİRMADAN RANDEVU ALARAK BAŞVURABİLİRLERDepo sevkiyat bölümümüzde depo elemanı olarak çalışmak üzere;Depo düzenini sağlayacakGelen malzemeleri depo düzenine göre yerleştirecekDepoya gelen siparişlerin sevki için malzemelerin hazırlanması ve yüklemesini yapabilecekPeriyodik depo sayımlarını organize etmekDepo alanına yerleştirilecek ürünlerin; ambalaj hasarı, ürün hasarı vbKonular da gerekli kontrollerini yapmakDüzenli ve titiz çalışabilenTakım çalışmasına yatkınDeneyimli ve öğrenmeye açık personeller aranmaktadır.Başvurmak isteyen adayların ilana işkurdan şahsen başvurması gerekmektedirBaşvuru yapıldıktan sonra firmamıza gelip görüşme sağlayabilirsiniz.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıMağazacılığı meslek olarak benimsemiş ve bu sektörde kariyer hedefi olan, Enerjisi, özgüveni ve iletişim becerileri ile mağazamızı en iyi şekilde temsil edebilecek, Mağazacılık esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek Depo Görevlisi ekip arkadaşları arıyoruzBaşvurmak isteyen adayların ilana işkurdan şahsen başvurması gerekmektedir. Başvuru yapıldıktan sonra firmamıza gelip görüşme sağlayabilirsiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : CELFİ YAPI MARKET ÇERKEZ TAŞKÖPRÜ KÖYÜ D-100 KARAYOLU ÜZERİ NO: 630 DÜZCE DÜZCE MERKEZ DÜZCE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DÜZCE MERKEZ , CUMAYERİ , GÖLYAKA , ÇİLİMLİ , GÜMÜŞOVA , KAYNAŞLI İrtibat Bilgileri Ad Soyad : HİLAL DURSUN Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 905494218100 E-posta : muhasebe@celfi.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
İlçe : Düzce Merkez
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905494218100
muhasebe@celfi.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Düzce ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Düzce, Edmeg Düzce Merkez veya Edmeg Düzce Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Düzce ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder