İŞ İLANI DETAYI

Forklift kullanma belgesi olan ve kullanabilen, Temel anlamda bilgisayarda kayıt ve ürün takip yapabilecek, Çelik konstrüksiyon ve makina imalatlarında kullanılan ekipmanlar konusunda bilgi sahibi, Civata Somun Segman Rulman Zımpara Taş Kaynak Ekipmanları gibi hırdavat ürünlerine hakim, Fabrikaya gelen ürünlerin irasaliye ve ilgili evrak takip kayıt işlemleri konularında bilgi sahibi, Depo kayıt ve raf düzeni yapabilecek ürünleri sistem dahilinde takip edebilecek, Depo giriş ve çıkış işlemlerini takip edebilecek yetkinliğe sahip, İletişim ve diyalog konularında iş arkadaşları ile uyumlu olabilecek ,Fabrikamız Anadolu OSB Organize Sanayi Bölgesinde olup Yenikent Sincan Etimesgut Elvankent bölgelerine servislerimiz mevcuttur Alınacak personelin bu bölgelerin herhangi birinde ikamet ediyor olması gerekmektedir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeFabrikamız Anadolu OSB Organize Sanayi Bölgesinde olup . Yenikent Sincan Etimesgut Elvankent bölgelerine servislerimiz mevcuttur . Alınacak personelin bu bölgelerin herhangi birinde ikamet ediyor olması gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 35- -55 (24.07.1989 - 26.06.1969 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MALIKÖY ANADOLU OSB MAH.29 EKİM CAD.NO:57 TEMELLİ SİNCAN ANKARA SİNCAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : EMİNE ÇAKMAK Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 905527795723 E-posta : tedarik@asancranes.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış En Az Ücret : 17500 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 19500 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905527795723
tedarik@asancranes.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder