İŞ İLANI DETAYI

Otomotiv yedek parça sektöründe Ankara / Kahramankazan'da yer alan Lojistik Deposunda görevlendirilmek üzere depo görevlisi alınacaktır.Mal kabul, besleme, toplama, sevkiyat, iade gibi tüm depo operasyonlarında görev almak.Sayım, kontrol, paketleme, tertip ve düzenleme konularında titiz çalışmak.Bağlı bulunduğu amiri tarafından verilen işleri eksiksiz bir şekilde yerine getirmek.İş yeri kurallarına ve kültürüne uyum sağlamak ve bunu işinin bir parçası olarak görmek.İş güvenliği ve kalite kurallarına uymak.


Tercihen Lise mezunu,Sincan , Etimesgut, Keçiören ,ilçelerinde ikamet eden,Depo tecrübesine sahip, Tercihen Otomotiv Yedek Parça sektöründeDepo yönetim sistemleri konusunda bilgi ve tecrübeye sahip,Ms. Office ve Stok paket programları tecrübesi bulunan,Tercihen El terminali kullanım deneyimine sahip,Vardiyalı sistemde çalışabilecek,Erkek adaylarda Askerlik hizmetini tamamlamış Dinamik, disiplinli, takım çalışmasına yatkın ekip üyeleri aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -40 (10.06.2004 - 14.05.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DAĞKAYA MAH. 2038.CAD. NO:4/9 A KAHRAMAN KAZAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KEÇİÖREN , SİNCAN , KAHRAMAN KAZAN İrtibat Bilgileri : İsim : ECE DOĞRU Ünvan : Telefon : 905453757609 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Keçiören
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905453757609

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg KEÇİÖREN veya Edmeg Ankara Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder