İŞ İLANI DETAYI

Perakende depolama, stok alanlarında deneyimli,Barkodlama konularında bilgi sahibi ve el terminali kullanabilen,Sistemli ve düzenli çalışma prensibine sahip,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,Ekip çalışmasını benimsemiş, dinamik ve yoğun tempoda çalışabilecek,Takım çalışmasına yatkın, güler yüzlü,Askerlik hizmetini tamamlamış erkek adaylar için, Ankara'da Etimesgut, Sincan ikamet eden.


Depodan çıkışı yapılacak ürünleri kayıt altına almak, Kargo hazırlamak ve paketleme yapmak,Depo raf düzenini sağlamak,Hazırlanan kolilere irsaliye ve kargo barkodu basmak,Sevk araçlarına ürün yüklemesine yardım etmek,Depoya gelen kolileri açmak ve kontrol etmek,Ürünlere barkod ve etiket basmak, Depo stok sayımlarında görev almak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -35 (24.04.2006 - 26.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İSTANBUL YOLU ŞAŞMAZ MEVKİİ BAHÇEKAPI MAH 2460. SOKAK NO:20 ETİMESGUT ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİNCAN , ETİMESGUT İrtibat Bilgileri : İsim : danışma Ünvan : 0 850 440 00 06 Telefon : 908504400006 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Sincan
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 908504400006

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg SİNCAN veya Edmeg Ankara Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder