İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER:Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek,Ambalaj sektöründe çalışmak isteyen,Üretim ortamında çalışma isteğine sahip,Takipçi, disiplinli ve sistemli, iletişimi kuvvetli, yoğun iş temposunda çalışabilecek,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,İstanbul Avrupa Yakasında ikamet eden çalışma arkadaşları arıyoruz.İŞ TANIMI Üretim hattında operatör yardımcısı ya da operatör olarak çalışarak bağlı bulunduğu bölümdeki makinelerin kullanımından ve çalışma düzeninden sorumlu olmak,Üretim imalat talimatlarına uygun olarak çalışmak,Üretilen veya üretilmiş ürünleri paletleme yapmak,Paletleme yapılan ürünleri çember hattına yönlendirmek.


GENEL NİTELİKLER:Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek,Ambalaj sektöründe çalışmak isteyen,Üretim ortamında çalışma isteğine sahip,Takipçi, disiplinli ve sistemli, iletişimi kuvvetli, yoğun iş temposunda çalışabilecek,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,İstanbul Avrupa Yakasında ikamet eden çalışma arkadaşları arıyoruz. İŞ TANIMI Üretim hattında operatör yardımcısı ya da operatör olarak çalışarak bağlı bulunduğu bölümdeki makinelerin kullanımından ve çalışma düzeninden sorumlu olmak,Üretim imalat talimatlarına uygun olarak çalışmak,Üretilen veya üretilmiş ürünleri paletleme yapmak,Paletleme yapılan ürünleri çember hattına yönlendirmek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 18- -50 (30.05.2006 - 6.05.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SELAHADDİN EYYUBİ MAH. PİRİ REİS CAD. NO:3 KIRAÇ ESENYURT İSTANBUL / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : BAHADIR GENÇ Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 902125949435 E-posta : insankaynaklari@gursa.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği En Az Ücret : 20000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 22500 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Paketleme
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902125949435
insankaynaklari@gursa.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!