İŞ İLANI DETAYI

Kırklareli O.S.B'mizde ''Alüminyum Kapı-Pencere Sistemleri,Cephe Giydirme Sistemleri,İç Mekan Sistemleri,Cam Balkon-Küpeşte Sistemlerinde kullanılan Alüminyum Profil imalatında faaliyet gösteren Asistal Alüminyum firmasında;Üretim ve Paketleme gibi kısımlarda istihdam edilmek Erkek Personeller aranmaktadır.Çalışma Sistemi:Çalışılan bölüme göre değişmekle birlikte 2 veya 3 Vardiya şeklinde değişmektedir.Hafta Tatili: Pazar günüdür.Servis Güzergahı: Kırklareli Merkez-Üsküp BeldesiTalebe başvurmak isteyen adayların ilan metninde irtibat bilgileri paylaşılan firma yetkilisi ile iş görüşmesini bizzat gerçekleştirmeleri gerekmektedir.


-


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- (25.05.2006 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KIRKLARELİ O.S.B. 2. CADDE NO:2 KIZILCIKDERE KIRKLARELİ MERKEZ KIRKLARELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KIRKLARELİ MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : ALİ YALÇINKAYA- FEHMİ YILDIZ Ünvan : 0288 263 4415 Telefon : E-posta : Başvurular fabrikaya şahsen yapılacaktır.
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırklareli
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
Başvurular fabrikaya şahsen yapılacaktır.
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Kırklareli İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırklareli Geneli İş İlanları