İŞ İLANI DETAYI

Danışmanlığını yaptığımız sağlık sektöründeki kurumsal firmamız için ‘Almanca Bilen Müşteri Danışmanı’ arayışımız bulunmaktadır…Ana dil seviyesinde Almanca mı biliyorsun ve sağlık sektöründe deneyimin mi varO halde Sağlık Turizm alanında işin hazır!İş Tanımı;?Telefon üzerinden yetkili kişilere bilgi verecek ve randevu oluşturacak.


Firmanın Sağladığı İmkanlar; Yüksek sabit ücret! Tüm TR Home Office! Haftada 30 saat çalışma! Hafta sonu tatil! Inbound çalışma!Ana dil seviyesinde Almanca ve orta seviyede İngilizce biliyorsan ve sağlık sektöründe deneyimin var ise hemen başvur!Bilgisayar ve tüm ekipmanlar firmamız tarafından sağlanmaktadırDoğa HR Aydınlatma Metni:https:--dogahr.com-kvkkDoğa HR; Türkiye İş Kurumu nun 04.05.2018 tarih 970 numaralı izin belgesi ile faaliyet gösteren özel istihdam bürosudur.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Danışman
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!