İŞ İLANI DETAYI

BARTIN daki dil okulumuzda Almanca Öğretmeni olarak çalışacak part time ve full time öğretmenler işe alınacaktır.-Eğitmen adaylarımızın; ilgili bölümlerden mezun olması, farklı yaş grupları ile eğitime açık olması, esnek çalışma saatlerine uyumlu olması, dış görünüşüne önem vermesi, dil eğitiminin önemini ve amacını kavramış olması, modern ve teknolojik eğitim sistemlerine adapte olup aktif şekilde kullanabilmesi, kurumumuzun eğitim misyonlarını benimsemesi ve uygulaması gibi kriterleri sağlayabilecek niteliklerde olması gerekmektedir.Not: Eğitim kurumumuzda stajyer eğitmen başvuruları da değerlendirilmektedir.


-Almanca Öğretmenliği veya bölüm Tercümanlık mezunu-Giyim ve etkili iletişimde özenli-Gelişime ve öğrenmeye açık-Part-time veya full-time


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bartın
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Yarı Zamanlı
İletişim : Bartın British Town Dil Okulları İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Bartın Geneli İş İlanları