İŞ İLANI DETAYI

Türkiyenin en hızlı büyüyen dil okulu AMERICAN VIP LANGUAGE SCHOOLS, KOCAELİ-İZMİT temsilciliğinde görevlendirmek üzere ALMANCA ÖĞRETMENİ istihdam edecektir.


-Üniversitelerin Almanca Öğretmenliği, Alman Dili Edebiyatı ya da Almanca Mütercim Tercumanlık lisans bölümünden mezun,-İletişim becerisi yüksek,-Tercihen alanında deneyimli,-Yeterli deneyim ve birikime sahip,-Farklı yaş gruplarındaki öğrencilere hitap edebilecek ders içerikleri planlayıp sınıf içerisinde uygulayabilecek,-Öğrencilerin yabancı dile ilgi duymasını sağlayacak ders sunum teknikleri geliştirebilecek,-Konuşma ağırlıklı dersler vererek öğrencilerin öğrendikleri dilde kendilerini ifade edebilmelerini sağlayabilecek,-Öğrencinin gelişimini takip edebilmek için belirli aralıklarla okuma, anlama, dinleme, konuşma alanında quizleri yapabilecek,-Öğrencinin eğitimi süresince gösterdiği gelişimi takip ederek veli bilgilendirmesini sağlayabilecek,-Eğitime gönül vermiş, prezentabl Almanca Öğretmeni  aranmaktadır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Yarı Zamanlı
İletişim : Kocaeli American VIP Language Schools İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder