İŞ İLANI DETAYI

Danışmanlığını yaptığımız GSM sektöründeki kurumsal firmamız için ‘Almanca Bilen In-House GSM Danışmanı’ arayışımız bulunmaktadır…Dünyanın ve Türkiye’nin en önde gelen GSM firmasında sen de In-House Almanca müşteri danışmanı olarak profesyonelliğe doğru adım atmak ister misin?O halde seni muhteşem kariyer imkânları ve yan haklar bekliyor!


Firmanın Sağladığı İmkânlar; Yüksek sabit kazanç! Tüm TR Home Office! 6380 TL yemek desteği! Pazar sabit tatil! Laptop ile çalışma! Aile kapsamlı özel sağlık sigortası Inbound çalışma! En geç 21:00 da biten çalışma!Bilgisayar ve tüm ekipmanlar firmamız tarafından sağlanmaktadırSen de ana dil seviyesinde Almanca biliyorsan bu fırsatı sakın kaçırma bu ilana başvur!Doğa HR Aydınlatma Metni: https:--dogahr.com-kvkkDoğa HR; Türkiye İş Kurumu nun 04.05.2018 tarih 970 numaralı izin belgesi ile faaliyet gösteren özel istihdam bürosudur.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Danışman
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!