İŞ İLANI DETAYI

Ankara Alacaatlı’da yaşıyoruz6 ve 1 yaşlarındaki çocuklarımla kaliteli zaman geçirebilecek, sevecen, güler yüzlü, şefkatli, sabırlı, çocuklarla arası iyi, sorumluluk sahibi, çocuk bakımı konusunda tecrübeli, yatılı çalışabilecek, oyun oynayıp onlarla ilgilenebilecek, çocuklardan kalan zamanda ev işlerine destek olabilecek sigara kullanmayan Yatılı Bebek - Çocuk Bakıcısı arıyoruzLütfen kriterlerimize dikkat ederek başvuru yapın.


Birden Fazla Çocukla İlgilenebilmeliÇocuk Gelişimi Eğitimi OlmalıEtkinlikler ve Oyunlar BilmeliEv Ödevlerine Yardım EdebilmeliGün içinde Dışarı Çıkıp DolaştıracakHafif Ev Temizliği YapabilmeliMarket Alışverişi YapabilmeliÖzbakımını YapabilmeliAlt değiştirme vs.Seyahat Engeli OlmamalıSigara KullanmamalıYemek Hazırlayabilmeli


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Bakıcı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!