İŞ İLANI DETAYI

Akaryakıt Satış Elemanı Pompacı; akaryakıt satış istasyonlarında, kendi başına ve belirli bir süre içerisinde, karayolu taşıtlarına akaryakıt ikmali yapma, müşterilere basit teknik hizmetler verme, satış bedelini tahsil etme ve istasyon akaryakıt tanklarının bakım ve kontrol işlemlerini yapma bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir.


Akaryakıt Satış Elemanı Pompacı, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gerekliliklerine uygun olarak:a Pompanın temizliğini yapmak,b Tankerle gelen yakıtı istasyon tankına boşaltmak,c Araçları istasyon içinde yönlendirmek,d Müşteri isteğini belirlemek,e Pompayı programlamak,f Araç deposuna akaryakıt doldurmak,g Verilen akaryakıt miktarını pompa ekranından kontrol etmek,h Aracın motor yağını seviyesine tamamlamak,i Aracın akü, radyatör, ve cam sularını seviyesine tamamlamak,j Yakıta katkı maddesi eklemek,k Satış bedelini tahsil etmek,l İstasyon akaryakıt tanklarının kontrolünü yapmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -40 (11.10.2006 - 12.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : CUMHURİYET MAH.ORMAN İŞLETME MEV ANAYOL BULVARI NO 33/A SHELL PETROL TUNCELİ MERKEZ TUNCELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇEMİŞGEZEK , HOZAT , MAZGİRT , NAZIMİYE , OVACIK/TUNCELİ , PERTEK , PÜLÜMÜR , TUNCELİ MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : GAMZE OLCAY Ünvan : İstasyon Müdürü Telefon : 905521592982 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tunceli
İlçe : Tunceli Merkez
Pozisyon : Akaryakıt
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905521592982

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Akaryakıt iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Tunceli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tunceli, Edmeg Tunceli Merkez veya Edmeg Tunceli Akaryakıt gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tunceli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Tunceli Geneli İş İlanları