İŞ İLANI DETAYI

Görev Tanımı:Araçları pompalara yönlendirmek ve doğru yakıt tipi ikmalini gerçekleştirmek.Müşterilerin araçlarına güvenli ve hızlı bir şekilde akaryakıt ikmali yapmak,Müşterilere akaryakıt ürünleri ve kampanyalar hakkında bilgi vermek,Akaryakıt pompa ve diğer ekipmanların düzenli olarak temizliğini ve bakımını sağlamak,Saha temizliğini sağlamak İstasyon içi ve dışındaki genel düzen ve temizliğin sağlanmasına yardımcı olmak,Nakit ve kredi kartı ile ödemeleri için yönlendirme yapmak ve tahsilat gerçekleştirmek.


Genel Nitelikler:En az ilkokul mezunu,Tercihen akaryakıt istasyonunda çalışma deneyimi olan,Müşteri memnuniyetine önem veren,İletişim becerileri kuvvetli,Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek,Esnek çalışma saatlerine ve vardiyalı sistemde çalışmaya uyum sağlayabilecek,Askerlik hizmetini tamamlamış erkek adaylar için.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Malatya
Cinsiyet : Bay veya Bayan

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Malatya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder