İŞ İLANI DETAYI

Giriş Metni:Toprak Petrol, Kocaeli Gölcük te bulunan istasyonumuzda görev alacak tam zamanlı Akaryakıt Satış Görevlisi aramaktayızMüşteri memnuniyetini ön planda tutan, enerjik ve sorumluluk sahibi bir ekip arkadaşı arıyoruz.Gereksinimler:- 20-65 yaş aralığında olmak- Tam zamanlı çalışabilmek- Kocaeli, Gölcük te ikamet ediyor veya edebilecek olmakSorumluluklar:- Gelen araçlara akaryakıt dolumu yapmak- Müşterilere akaryakıt ürünleri ve hizmetler hakkında bilgi vermek- İstasyonda hijyen ve düzeni sağlamak- Kasa işlemlerini gerçekleştirmek- Akaryakıt sevkiyatı ve stok kontrollerini yapmak- İstasyonun güvenliğini sağlamak adına gerekli kurallar ve prosedürlere uymakŞirketimizde çalışmak isteyen adayların özverili, dikkatli ve takım çalışmasına yatkın olmaları önemli rol oynamaktadırEğer siz de bu koşullara uygun olduğunuza inanıyorsanız, Toprak Petrol ailesine katılmak için başvurunuzu bekliyoruz.Toprak Petrol ailesine katılmak için siz de başvurunuzu gerçekleştirin!


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıGörümüne önem veren, temiz giyinen, konuşması düzgün, güler yüzlü, takım çalışmasına uyum sağlayabilecek, ASG Akaryakıt Satış Görevlisi olarak deneyimli, insanlarla kolay diyalog kurabilen ve kendini ifade etmeyi bilen bir çalışan arıyoruz.Bu özelliklere sahipseniz ve dinamik bir ekibin parçası olmak istiyorsanız, başvurularınızı bekliyoruz. İş yerinde müşterilerle etkili iletişim kurabilecek, pozitif enerjisiyle ekibimize katkı sağlayabilecek adayların başvurularını memnuniyetle değerlendiriyoruz. Başvurularınızı ve özgeçmişlerinizi en kısa zamanda iletmenizi rica ederiz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -65 (26.09.2004 - 27.08.1959 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -65 (26.09.2004 - 27.08.1959 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇİFTLİK MAH.ATATÜRK BULVARI NO:359(PETROL OFİSİ) GÖLCÜK KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GÖLCÜK , KARAMÜRSEL , İZMİT , BAŞİSKELE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : EMRE ÖZKARAASLAN Ünvan : TOPRAK HAR.NAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Telefon : 902624356553 E-posta : muhasebe@toprakpetrol.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 22000 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Gölcük
Pozisyon : Akaryakıt
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902624356553
muhasebe@toprakpetrol.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Akaryakıt iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Gölcük veya Edmeg Kocaeli Akaryakıt gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder