İŞ İLANI DETAYI

45 yıllık köklü grup geçmişi ve deneyimi ile Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Didim D-Marin Marina Akaryakıt İstasyonu’nda görev alacak “Akaryakıt Satış Görevlisi” aramaktayız.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıGENEL NİTELİKLER· En az lise , tercihen Meslek Yüksek Okulu Mezunu· Tercihen akaryakıt istasyonunda pompacı olarak aktif satış tecrübesi olan,· Güler yüzlü, dinamik, takım çalışmasına yatkın,· Hizmet kalitesini en üst düzeyde tutarak, müşteri memnuniyetini üst seviyede karşılayacak,· Gerektiğinde esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,· Yüzme bilen.İŞ TANIMI· Marinaların içinde bulunan akaryakıt istasyonlarımızda her türlü deniz aracına yakıt ikmalini yapmak.· Müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde tutulmasını sağlamak. · Asmira Marine’in üstün hizmet kalitesine uygun tutum ve davranışlar ile müşterilere hizmet vermek.· Marine akaryakıt istasyonunun her türlü temizlik, bakım ve operasyonel işlerini yerine getirmek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : D-MARİNA PETROL OFİSİ PO DİDİM (YENİHİSAR) AYDIN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : DİDİM (YENİHİSAR) İrtibat Bilgileri : Ad Soyad : ECE KURTULUŞ Ünvan : İK YÖNETİCİSİ Telefon : 905332010485 E-posta : hr@asmiragroup.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
Pozisyon : Akaryakıt
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905332010485
hr@asmiragroup.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder