İŞ İLANI DETAYI

OSKAR GROUP MOBİLYA FİRMASINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE: Ahşap Mobilya İmalatçısı mesleğinde imalat ve montajda çalışabilecek usta niteliğinde eleman alınacaktır.Talebe başvuru yapacak adayların dikkatine:www.iskur.gov.tr internet sitesinden sisteme T.CKimlik Numarası ve şifre ile iş arayan girişi yaparak şifrenizi unuttuysanız, şifremi unuttuma basıp kimlik bilgilerinizle şifre alabilirsiniz talebe başvuru yaptıktan sonra ya da Kurumumuza gelerek işe gönderme evrakı aldıktan sonra işverenle iş görüşmesi yapılabilirİşveren/Yetkili: Samet Bey - 0531 810 3503


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Takım ÇalışmasıAhşap Mobilya İmalatçısı mesleğinde imalat ve montajda çalışabilecek usta niteliğinde eleman alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek -4519.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KUZEYKENT MAH. YENİ SANAYİ SİTESİ 44. SK. NO:41 KASTAMONU MERKEZ KASTAMONU / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KASTAMONU MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : SAMET ÇEPNİ Ünvan : YETKİLİ Telefon : 905318103503 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kastamonu
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905318103503

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Kastamonu İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder