İŞ İLANI DETAYI

Firmamızın ahşap mobilya üretim kısmında görevlendirilmek üzere mobilya ustası arayışımız bulunmaktadır.Çalışma Yeri: Kaşüstü - TRABZONÇalışma Şartları Hafta içi: 08:00-18:30 Hafta sonu: Cumartesi ve pazar günleri tatildirResmi tatiller: İzinliYemek: Öğle yemeği atölyede verilmektedir.Maaş: 30.000 Başvuruda bulunacak adayların aşağıda bulunan başvur butonuna tıklaıktan sonra 0507 875 0322 numaralı telefondan Talat Yekta MELEK ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeMobilyaların montajının yapılması,Montaj sürecinde gerekli alet ve ekipmanları kullanmak,Montaj öncesi ve sonrası kalite kontrol işlemlerini gerçekleştirmek


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Kaşüstü, Topal Osman Sk No.5/14, 61290 Yomra/Trabzon YOMRA TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AKÇAABAT , ARAKLI , ARSİN , ÇAYKARA , MAÇKA , OF , SÜRMENE , TONYA , TRABZON MERKEZ , VAKFIKEBİR , YOMRA , BEŞİKDÜZÜ , ŞALPAZARI , ÇARŞIBAŞI , DERNEKPAZARI , DÜZKÖY , HAYRAT , KÖPRÜBAŞI/TRABZON , ORTAHİSAR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Talat Yekta Melek Ünvan : YETKİLİ Telefon : 905078750322 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
İlçe : Yomra
Pozisyon : Mobilya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905078750322

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mobilya iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Trabzon ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Trabzon, Edmeg Yomra veya Edmeg Trabzon Mobilya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Trabzon ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder