İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı:- Fabrikamızda üretilecek hareketli ve sabit mobilyaların üretiminin titizlikle yapılıp montaj işlerinin eksiksiz yapılması,- Mobilya ve projelerin teknik çizimlerinin okuyup anlayarak üretimin yapılması,- Ahşap kesimi, oyma gibi işlemlerin özenle gerçekleştirilmesi,- Ahşap işleme makinelerinin ve el aletlerinin güvenli ve etkin bir şekilde kullanılarak üretim yapılması,- Çalışma alanını temiz ve düzenli tutulması ve malzemelerin düzenli stoklanmasına dikkat edilmesi.Bu özelliklere sahip ve iş tanımındaki görevleri yerine getirebilecek Ahşap Ustası arayışımız bulunmaktadır


- Alanında en az 5-7 yıl arası deneyime sahip olan,- Teknik çizim ve proje okuyabilen,- Daha önce projeli işlerin imalat ve montajında yer alan,- İş arkadaşları ve müşterilerle iyi iletişim kurabilen,- Masif mobilya konusunda yeterli bilgi ve donanıma sahip,- İmalat işlerinde tecrübesi olan,- Ekip çalışmasına uyumlu, çözüm odaklı öneriler sunabilen,- Ustalık belgesi veya diğer yetenek belgeleri sunabilen,- Makina parkuru ve ekipmanların kullanımında titiz ve dikkatli olan,- Çalışma saatleri ve günlerine özen gösteren.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ataşehir
Pozisyon : Mobilya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Mobilya iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ataşehir veya Edmeg İstanbul Mobilya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.